7 grunde du skal markedet med artikler nu

Leder du efter en simpel måde at få et forspring på dine konkurrenter?

Succesfulde virksomheder, der er i det for langdistanceflyvninger løbende anvende innovative marketing strategier og taktik til at differentiere sig og få kanten. To sådanne killer marketing strategier er positionering og forholdet bygning. Og gæt hvad? Artikel marketing er en gennemprøvet taktik, der bare sker for at løse begge disse strategier for markedsføring. Er det den “være alle, afslutter alle” positionering og forhold bygning? Absolut ikke. Men det er et udmærket skridt i den rigtige retning. Og oven i det, der er sikkert en god chance for, at din konkurrence ikke bruger denne taktik. Se det i øjnene. Det tager lidt tid, dygtighed og forsøg på at skrive og bruge effektivt artikler, thats hvorfor masserne ikke gør det dog, de leder efter en kant gør.

Så hvorfor vælge artiklen markedsføring som en af jer markedsføring taktik? Her er 7 ekstraordinære grunde:

1. det er ganske simpelt. Folk elsker at købe fra og beskæftige sig med bedste. Skrivning og effektiv markedsføring dine artikler hjælper dig med at positionere dig som eksperten på dit felt.

2. Lad os tage denne første konceptet et skridt videre til årsag #2. Lad os være stumpe her, som en ekspert, kan du med rette øge dine priser og opkræve mere for dine produkter.

3. Hvis dine artikler er gode og fordelt ordentligt, kan de spredes som en steppebrand og bogstaveligt forårsage en viral marketing vanvid. I sidste ende køre business din måde.

4. en stor del af internetmarkedsføring har at gøre med søgemaskiner som Google, Yahoo, MSN, osv. Det er afgørende, at vi spille deres spil. Når det er sagt, elsker søgemaskiner indhold såsom artikler! Mange Internet marketingfolk forsøger den nyeste dille at narre søgemaskinerne til at få en bedre placering. Hvis du har en masse tid og/eller penge på dine hænder til at holde med de nyeste trends og de stadigt skiftende regler, Search Engine, så gør hvad du føler er rigtigt. Dog ene taktik stadig holder stik med at forbedre søgemaskinen placering, og der er artiklen markedsføring.

5. folk elsker at være og føle sig godt informeret-det hjælper dem med at træffe bedre beslutninger. Din artikel kan tjene som kilde til de input, de søger. Og hvem er bedre at købe fra så den kilde, som har afgivet oplysningen i første omgang.

6. tale om at få større bang for sorteper, artikler kan nemt være repurposed i en række forskellige måder. For eksempel:

==> Kan de blive indhold til din eller en andens nyhedsbrev;

==> Bruges som gratis foræring til perspektiver/klienter, i seminarer, på netværksarrangementer, osv;

==> Bruges til at udløse samtale i en blog eller et online netværk gruppe som Ryze;

==> Kombinerer flere artikler i en e-bog, bog eller info-produkt, der kan sælges eller gives væk i bytte for kontaktoplysninger;

==> Blive grundlaget for en levende seminar eller teleseminar;

==> Og vi kan gå på og så videre.

7. artikel når fordelt ordentligt er en fantastisk måde at holde kontakten med kunder og kundeemner. Undersøgelser har vist, at i gennemsnit det tager omkring 7 rører før en udsigten køber. Hvorfor ikke bruge artikler som nogle af disse detaljer? Dette vil bidrage til at hele tiden øge din udsigt opfattelse af dig som en person, der konsekvent tilføjer værdi.

Vi lever i en tidsalder, hvor oplysninger er konge. Vi alle kender noget andre ville være interesseret i at vide. Del din viden og som en magnet vil du tegne dine kundeemner mod dig.

© 2006 online Marketing muskel – alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.